SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
Ferguss mysli ze jak pug niesprawny to go spot sie nie tyczy =] wlasnie ze kangurem masz wpasc i ch.., tez francuz =] pitbulla zlapie na maila jak bedziemy miec pewien termin, a gorzej z zurusem. z piotrkiem jestem na gg mniej wiecej, tylko ze on puga skasowal, wiec spytam jak z obecnoscia na zlocie (czy bedzie mial czym przyjechac)
proponuje umowic sie konkretnie: 17.00, niedziela, 24.04.
pasuje wszystkim?
p.s. blaszka jak bedziesz w szczecinie w tygodniu, daj znac na kom. 501144653, to sie gdzies spikniemy, poznamy sie etc.
proponuje umowic sie konkretnie: 17.00, niedziela, 24.04.
pasuje wszystkim?
p.s. blaszka jak bedziesz w szczecinie w tygodniu, daj znac na kom. 501144653, to sie gdzies spikniemy, poznamy sie etc.

sprzedany

- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
a propo terminu...
waly chrobrego oczywiscie, bo zapomnialem napisac.
takze:
niedziela, 24 kwiecien, 17.00, waly chrobrego.
pierwszy zlot 205 w szczecinie ever =]
ja sie zglaszam, ferguss nie wyraziles sprzeciwu wiec termin ci pasuje? ewentualnie wyskakujcie ze swoimi wolnymi terminami, zeby mozna bylo sie dopasowac =] moze by info podeslac do kolegi klubowicza 'kolano', ze swinoujscia jest, ale narzekal ze tam zadnego klubowicza nie ma, wiec przygarnac mozemy =] no i kolega mad_max ze stargardu... podobnie.
waly chrobrego oczywiscie, bo zapomnialem napisac.
takze:
niedziela, 24 kwiecien, 17.00, waly chrobrego.
pierwszy zlot 205 w szczecinie ever =]
ja sie zglaszam, ferguss nie wyraziles sprzeciwu wiec termin ci pasuje? ewentualnie wyskakujcie ze swoimi wolnymi terminami, zeby mozna bylo sie dopasowac =] moze by info podeslac do kolegi klubowicza 'kolano', ze swinoujscia jest, ale narzekal ze tam zadnego klubowicza nie ma, wiec przygarnac mozemy =] no i kolega mad_max ze stargardu... podobnie.

sprzedany