Stylizacja na gt

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Rutkus

Stylizacja na gt

Post autor: Rutkus »

Hello!!Jestem nowy to mój pierwszy temat tutaj. Mam pytanko czy zwykłego Look'a można przerobić"stylizowac" na gt. Pierwsze pytanko dotyczy licznika chciałbym założyc ten od gt czy wiązki elektryczne są takie same ???Czy kostki beda pasowaly??? Co trzeba zrobić żeby obrotek działał??? Drugie pytanie dotyczy zawieszenie, czym różni sie zwykłe od gt chodzi o przód i tył!!! Szukałem czegos w Archiwum ale nieznalazłem nic konkretnego, prosze o jakies wskazówki!!!
Dan

Post autor: Dan »

wszystko sie da tylko zależy ile chcesz zainwestować przeglądnij forum wszystko jest opisane od licznik po zawiechę
Awatar użytkownika
RaveMan
Junior
Posiadany PUG: Sacre Numero 1.4, 1995
Numer Gadu-gadu: 4047375
Kontakt:

Post autor: RaveMan »

co do licznika to bylo juz omawiane kilka razy. Wiemy na pewno ze da sie to zrobic ale ja osobiscie nie moge sie doprosic o instrukcje jak to zrobic. Pozdro
Peugeot 205 1,4 kat. Sacre Numero
Rutkus

Post autor: Rutkus »

przeszukałem forum i nieznalazłem nic konkretnego, chodzi o opis jak to zrobić a nie że będzie pasowało jak przeriobisz(tylko co i w jaki sposób). Prosze o jakieś konkrety kogoś kto to robił sam. Bo na forum naprawde nic konkretnego niema!!
Awatar użytkownika
robakkk
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robakkk »

Najkrocej moiwac kostki nie pasuja,trzeba ciac, lutowac, itd.
Trudno opisac, gdzie ma isc jaki przewod,zwlaszcza,ze kostki sie roznia i iloscia i rozkladem przewodow,wiec troche roboty to kosztuje,ale warto...co juz nie raz pisalem.
Pozdrawiam,
Robakkk
ODPOWIEDZ