Witam wszystkich właśnie stałem się posiadaczem pieknego garrosika.
Niestety powszednia właścicielka nie używała tego samochodu i stał u niej na podwórku 3 lata pod chmurką Co zrozumiałe dach i tapicerka są w strasznym stanie ale o dziwo samochód po wstawieniu aku i nalaniu benzyny odpalił od strzału później wstawię parę lepszych fotek
Po zdjęciach zbyt wiele nie widać, ale wydaje się być w całkiem przyzwiotym stanie , choć cały jak widzę malowany.
Powodzenia i cierpliwości w doprowadzaniu do stanu akceptowalnego.
który rok tego RG ? dodałem Cię do listy w spisie
Rocznik to 92. Właścicielka zarzeka się że to oryginalny lakier. Może to wina słabego aparatu w komórce albo faktycznie cały był pomalowany... ale nawet jeśli to zrobili to porządnie nigdzie nie widać nawet śladu rdzy. Tylko nie mogę się pozbyć smoły którą są obryzgane drzwi i progi no i prawy błotnik z przodu jest do wyciągnięcia bo syn powszedniej właścicielki pod wpływem rzucił w niego łopatą
to mój to chyba jakaś oszukana wersja na zdjęciu które podał kolega koło wlewu paliwa była jakaś tabliczka i została po niej dziura. u mnie widać tylko że była tam kiedyś jakaś naklejka i nic więcej
BTW. Mam ksywe dla mojego PUGa. od dziś będę nazywał go Titanic bo jak wracałem do domu wjechałem w burze i brał wodę jak głupi Poza tym początki eksploatacji bez niespodzianek
Całkiem ładny pug
Trochę pracy i będzie jeszcze ładniejszy
Niestety widać, że był malowany Przy plewie powinno być miejsce na plastik z napisem "Pininfarina" a jest zaszpachlowane
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
O w mordę, nieźle ktoś zaszpachlował Ci te otwory na plastiki!
Wcześniej tego nie widziałem... No to już wiesz, że auto na bank było nie tylko malowane, ale także "ulepszane" po polsku...
Gratuluje wiem co to za radość mieć 205 w cabrio i to jeszcze w limitowanej edycji "ROLAND GARROS" sam mam takiego i jestem z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam!!!