widzieliscie wskazniki paliwa i temp w nowych cytrynach?
- mareckilublin
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
widzieliscie wskazniki paliwa i temp w nowych cytrynach?
widzieliscie wskazniki paliwa i temp w nowych cytrynach? rozpoczalem budowe takiego na bazie wskaznika wysterowania kanalow w eqalizerze ale jest z tym troche klopotow. jak opcykam temat podziele sie z chetnymi. problem glownie polega na dokladnym wyskalowaniu bo sam uklad juz dziala i reaguje na wychyl plywaka lecz przy pelnym wychyleniu maxymalne diody glupieja . musze chyba zastosowac inny potencjometr do zmiany zakresu napiec na wskazniku.bardziej wtajemniczonych zapraszam do wymiany pogladow na ten temat .posiadam troche schematow do bajerowania elektronika fury. pozdro
czaja20@op.pl
czaja20@op.pl
- mareckilublin
- Nowicjusz
- mareckilublin
- Nowicjusz
pracuje w takich godzinach ze nie bardzo po pracy mam czas grzebac w pugu tym bardziej ze mam go dopiero od ok tygodnia a wskaznik bedzie na pewno (wiem ze nie dowierzacie),nie dalem fotek bo kabel do tela padl ,ale cierpliwosci panowie 
edit:
uklad pochodzi od wzmacniacza diora ws-442 .jest to wskaznik wysterowania glosnikow
Szanownego kolegę po raz drugi i ostatni informuję, iż nie piszemy posta pod postem - korzystamy z opcji "EDYTUJ" - Ferguss
sorki to sie nie powtorzy
- no ja myślę

edit:
uklad pochodzi od wzmacniacza diora ws-442 .jest to wskaznik wysterowania glosnikow
Szanownego kolegę po raz drugi i ostatni informuję, iż nie piszemy posta pod postem - korzystamy z opcji "EDYTUJ" - Ferguss
sorki to sie nie powtorzy
- no ja myślę