Podlaczenie Tuby Ze Wzmacniaczem
Podlaczenie Tuby Ze Wzmacniaczem
Witam..
dzisiaj podlaczam tube ze wzmacniaczem ..
narysowalem sobie schemat wg ktorego bede dzialal ale nie wiem czy jest dobry w 100% wiec wole sie upewnic.. napiszcie..
dzieki
dzisiaj podlaczam tube ze wzmacniaczem ..
narysowalem sobie schemat wg ktorego bede dzialal ale nie wiem czy jest dobry w 100% wiec wole sie upewnic.. napiszcie..
dzieki
- Załączniki
-
- Rys1.JPG (21.24 KiB) Przejrzano 4022 razy
Ostatnio zmieniony 15 mar śr, 2006 3:18 pm przez wrobelHG, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
schemat jest bardzo dobry.
minus nie musi byc z akumulatora, ale jak juz ciagniesz plus, to czemu nie drugi biegun =] ja mam tak jak na twoim schemacie, wiekszosc moich znajomych ma mase wkrecana gdzies w nadwozie w bagazniku... ale dziure trzeba robic =]
ant przy radiu to oczywiscie sterowanie antena elektryczna, nie pamietam ktory pin na kostce.
pzdr
edit:
fakt, zapomnialem o bezpieczniku, zaraz za akumulatorem, co by palacy sie kabel zatrzymal sie na bezpieczniku w miare szybko
a nie pod wykladzina w aucie...
plus pociagniety z czinczami daje taki fajny poglos przy przyspieszaniu =]
minus nie musi byc z akumulatora, ale jak juz ciagniesz plus, to czemu nie drugi biegun =] ja mam tak jak na twoim schemacie, wiekszosc moich znajomych ma mase wkrecana gdzies w nadwozie w bagazniku... ale dziure trzeba robic =]
ant przy radiu to oczywiscie sterowanie antena elektryczna, nie pamietam ktory pin na kostce.
pzdr
edit:
szybszy =]blaszka pisze:JESZCZE BEZPIECZNIK NA PLUSIE Z AKUMULATORA MASE MOZESZ PODŁACZYC DO NADWOZIA NIE POWINNA BYC ZA DŁUGA NO I OCZYWISCIE KABEL PLUSOWY NIE MOZE ISC W SASIEDZTWIE KABLI GŁOSNIKOWYCH
fakt, zapomnialem o bezpieczniku, zaraz za akumulatorem, co by palacy sie kabel zatrzymal sie na bezpieczniku w miare szybko

plus pociagniety z czinczami daje taki fajny poglos przy przyspieszaniu =]

sprzedany