Eh, zapisałem się w końcu do klubu.......:-)

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Eh, zapisałem się w końcu do klubu.......:-)

Post autor: NMike »

Chętnych do obejrzenia mojego profilu zapraszam na:

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=315

Jak TO oceniacie, może jakieś sugestie 8) co do wyglądu :P :?:
Ostatnio zmieniony 12 mar pt, 2004 9:48 pm przez NMike, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Hej!!

Wyglada bardzo fajnie :)

Aczkolwiek poprawil bym kanaly w glowicy - nie ma co przesadzac, ale u ciebie na kanale 3-4 patrzac od lewej strony, widac wyrazne rysy... byc moze przesadzam, ale postaral bym sie ich pozbyc.

(Czym czysciles glowice?! :) zajebiscie czysta! )

Widac takze ze belka z tylu jest ustawiona orginalnie, i po odchudzeniu samochodu strasznie dupa ci sterczy! Opusc ja sobie na drazkach, o 1 moze 2 zabki... - prosta sprawa!

Przod tez wysoko sie wydaje byc.. ale to moze dlatego ze masz 13 fele.

Tak pozatym bardzo fajnie :)

Aha... zmienil bym tez zapinki z tylu, nie mocowal bym ich do zderzaka! Zderzak latwo zgubic... wtedy tez otworzy ci sie klapa... zapinki powinny byc z boku...

Fajnie wygladaja nadkola pomalowane na bialo :)
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony

hgf

Post autor: NMike »

Belka była kupowana i jeszcze jej po prostu nie opuszczałem, ale ma taki zamiar.

Na zdjęciu widać stary wałek.

Kanały są idealnie gładkie, robione w zakładzie w Rybniku-to co widzisz to tylko złudzenie.

Zainki są teraz zamontowane tak jak u Ciebie.

Z przodu były felgi 15 i nisko-profilowana opona--na amorku można opuścić ze 2 cm-chociaż na razie wydaje mi się to zbędne.

Na miejscową konserwację spodu i tyłu(pod zderzakiem), oraz nadkoli zużyłem 3 spraye fluidolu i biteksu + biteks nakładany pędzlem- 6 litrów :)

Białe nadkola wyglądały nieźle, ale było to w październiku, musiałem je poskrobać i zakonserwować na czarno. Wcześniej były upaćkane białą emalią, także i tak by ona odprysnęła.
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
ODPOWIEDZ