jak w temacie mam 16 lat i dowiedziałem się ze można zrobić kategorie b1 to znaczy że pojad o masie własnej nie przekraczający 550kg no i może ktoś z was może wie jakie auto można kupić ale nie drogie słyszałem już o takim mini clip ale on drogi pomużcie bardzo prosze
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Mikrus i mini cooper to dwie rozne rzeczy.
A nie lepiej poczekac 2 latka (i przez te 2 latka dozbierac jeszcze kasy), zrobic normalne prawko i kupis sobie konkretny samochod?
Nie rób sobie tego. poczekaj jeszcze troszke. co ty kupisz do 550 kg??? nawet maluch waży więcej
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
prawko teraz będziesz miał droższe. bo doszło dużo dodatkowych godzin i wykładów. ale to ci wyjdzie na dobre. i tak będziesz robił potem kat. B. to strata kasy teraz na to B1.wytrzymaj człowieku. zresztą jak chcesz.
no ale wiesz jak to jest bardzo chc sobie wyjechać na doroge wyzywać na innych że źle jeżdzą a nie tylko za pasażera tata daje mi niekiedy pojeździć na drodze gdzie nikt nie jeździ ale to nie to samo no chyba nie będe se robił b1 no ale jak z b1 przejdzie na b to je zrobie ale to chyba nie możliwe jak myślicie
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
HUMVE daj se spokoj...ja potrzebujesz srodka transportu to użyj swojej karty rowerowej i kup tani skuter...Chcesz jezdzic trabantem...?poczekaj chwile, przezyjesz:)