O co chodziz tymi "łysolami"?

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: adidj »

hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
peugeot 205 a zarazem audi B3
Awatar użytkownika
HERO
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: HERO »

co do ceny to naba luisi lub ektor, kosztuje do puga 60 zł , wiec żadenc wydatek , zracajac chocby uwage na to ze więcej kosztuje tankowanie do pełna paliwa w naszych pugach. a co do kiery to juz nie potrafie jeździć z kiera bez odsadzenia , bo jakos ciagle mi sie wydaje ze jest za daleko.
Peugot 205 Lacoste
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Hahaha.ale sie temacik rozwinął. :P
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

Hero masz jakieś namiary na sklepy z tymi nabami? Ja nie mogłem znaleźć nic poniżej 100 zł
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6

Post autor: WINKiel »

Ja kiedyś też jeżdziłem z mocno położonym oparciem - po jakimś czasie okazało się, że przy kazdym manewrze wymagającym troche więcej koncentracji pochylam się - i doszedłem do wniosku że czas jezdzić bardziej w pionie. btw: Czy ktoś z Was też ma problem, ze jak przesiada się z 205 do innej fury to haczy kolanem o kokpit?
madafaka

Post autor: madafaka »

to chyba zalezy od auta
ja czegoś takiego nie mam w astrze :) ale są takie auta. kiedys zajeżdżałem Nissana Patrola, niby duże terenowe auto a za cholere nie moglem sobie w nim znaleźć wygodnej pozycji, nawet przy dłuższej jeździe!! teraz zobacze jak sie będzie siedziało na fotelikach z gti bo jeszcze tego nie przeszedłem
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6

Post autor: WINKiel »

Mega fajoskie :P Polecam. Dopóki się nie wysiedzą, to trzymanie boczne jest rewelacyjne.
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Taa fotele z GTI sa the best :) ZAJEBISCIE sie w nich jezdzilo!! Aczkolwiek do KJS'ow te trzymanie boczne troche cienkie jest.

Ja natomiast jak wsiadam do Laguny to pozycje jeszcze sobie jakos znajde, ale kierownica jakos tak daleko jest ;) I jak bylem na Zimowej Szkole Jazdy w Brzegu, i chcialem przewiesc kuzyna... to hehe, owszem nogami pracowa sie dalo, ale na kierownicy jakos tak rece plataly mi sie... nie to co w moim Pugu :) Niestety Pugiem jezdzie coraz mniej :( Ostatnio jezdzilem nim hmmm w Grudniu ;) ale gdzies okolo 15-20 lutego zawiozlem go do kumpla do garazu... teraz biedak stoi bez silnika heh, ale juz nie dlugo - kwestia dni :)
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
ariel

Post autor: ariel »

ja przez miesiąc jezdziłem w super głębokim kubełku D&W z regulowanym siedziskiem - wypas... ale niestety troche był dla mnie za ciasny i miałem poocierane "pióra" pod pachami :cry: i musiałem go wyjąć... szkoda bo fajoski był... aha - i 2 razy o mało nie strzeliłem dacha przez ten fotel, bo wogóle się nie wypada z fotela, a samochód w zakręty wchodzi tak samo...
ODPOWIEDZ