Witam. z braku czasu na róznych forach Peugeot Citroen zaczynam sie bacznie im wszystkim przyglądać.
W zwiazku z zaistniała sytuacją i informacją jaka do mnie trafiła od zaprzyjaźnionych klubowiczów pojazdów Peugeot i Citroen
w sprawie na temat firmy Peugeot-Citroen Naprawa z Piły domagam się natychmiastowych przeprosin od klubowiczów, którzy nie mając podstaw lecz
domysły beszczelnie piszą, że niby wlaściciel tej w/w firmy loguje sie na różnych forach pod różnymi nazwami naganiając Klientów i oczerniając
jakąś tam konkurencje. Domagam sie natychmiastowego skasowania tych postów.
Po pierwsze moja firma nie ma konkurencji w wykonywaniu nowych belek tylnego zawieszenia Peugeot/Citroen, bo jakość mojej usługi i naprzyklad antalexa jaką tu opisujecie nie ma żadnego porównania. Ta firma od niedawna montuje nowe czopy i łożyska, bo niedawno pojawiły sie masowo w polskich hurtowniach, a jak do tej chwili robiła tuleje z brązu .Dopiero nabieraja wprawy i niemaja dostępu do oryginalnych czopów.
Nasze cześci zastosowane i specjalna technologia montowania belek doprowadza, że belki wytrzymują nawet 7 lat i spokojnie 100.000km , a nie 10 czy 15 tysięcy jak w innych firmach co tu pisze. >>
http://www.klub.citroen.triger.com.pl/m ... 03&start=0 <<
Nie mam takich manier, by kogoś dyskredytować i oczerniać bo takie firmy trzeba szanować ,a belek do naprawy jest w polsce kilka milionów i nikomu chleba nie zabraknie. Cieszyć się będę jak w kraju bedzie sporo fachowych firm naprawiajacych to porządnie i utrzciwie. Jak narazie ponad połowa przyjeżdzajacych belek to poprawki po innych firmach za co dziekuję klientom za zaufanie. Reklama mojej firmie jest niepotrzebna. Belki się sprzedają jak bułeczki i nie musze się o to martwić. Robimy to już o wiele dłużej jak inne firmy w kraju.
Po drugie to że wszystkie firmy zaopatrują sie w polskich hurtowniach to miło. Trzeba dbać o polski rynek ale ja akurat sprowadzam czopy z francji i jakość nieporównywalna jaką ma dostep firma np Antalex. To że robicie tanie belki to sie ciesze i życze Wam wszystkiego najleszego. Klient musi być zadowolony ale z jakości, a potem ceny. U mnie są droższe i super sie sprzedają bo Klient lubi jakość i trwałość ,a nie co roku tracić 700zł na naprawy. A po co??? Na tych częściach co Wy montujecie, czyli czopy TENCAR, France-Tech u mnie taka belka by kosztowała 550zł a nie 660zł. To i tak drogo macie. Jednak ludziom tanich części nie sprzedaje i nie niszcze sobie tym reputacji. Ważne że niemam wogóle reklamacj, a już dzieki Wam w tym roku jaki się nieskończył zrobiłem ponad 1000 belek. Jednak wiem z 100% pewnością , że Klient po skonczonej naszej rocznej i półtorarocznej gwarancji belka się nie uszkodzi i bedzie nią się cieszył jeszcze kilka lat !!!!.
Trzeba operatywności i kontaktów by mieć towar najwyższej jakościz zagranicy. Więc troche szacunku w tym kierunku w wypisywaniu frawolnych opini. Czekam na odwołanie tych podejrzeń tylko 10 dni.
Dodam , że głupotami sie nie zajmuje i osobe,która mnie chciała wkopać bedę domagał sie prawnie jej ścigania za ten cyrk jaki rozpoczeła na róznych forach.
Firmę prowadze już 14 lat,i mam ponad 40 lat. Nie pozwole sobie na bezpodstawne niszczenie mi reputacji. Co do firmy Antalex i innych nie mam żadnych opini, bo ich nie znam i życze im wiecej Klientów jak ma moja firma.
NA BRAK KLIENTÓW MOJA FIRMA NIE NARZEKA I WSZYSCY SZANOWNI KLIENCI NIĄ ZAINTERESOWANI W POLSCE DOBRZE WIEDZĄ ZE TRZEBA SIĘ REJESTROWAĆ NA NAPRAWY CONAJMNIEJ 30 DNI DO PRZODU OD 10 LAT. JEDNAK ZAWSZE WARTO ZADZWONIĆ I SPRAWIDZIĆ CO SIE DZIEJE NA POLU WALKI.
DZIENNIE NAPRAWIAMY MINIMUM 5 BELEK TYLNEGO ZAWIESZENIA I ZAAWANSOWANE ELEKTRONICZNE USTERKI W PEUGEOT/CITROEN STĄD TE KŁOPOTY USUWANIA USTEREK Z LOTU , CZYLI BEZ REJESTRACJI.
Dziekuje za uwage.