niebezpiecznie... =/ uwazajcie...
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
niebezpiecznie... =/ uwazajcie...
http://info.onet.pl/942089,11,item.html
na drodze myslmy za wszystkich innych, wypadki chodza po ludziach =/
na drodze myslmy za wszystkich innych, wypadki chodza po ludziach =/

sprzedany

- _Ryba_
- Junior
- Kontakt:
i jak na zlosc....3 laseczki w 205......szkoda slow na taką wiare....ten tą vitarą musial miec wikse jak wywalił puga na dach...szkada gadac.... 

<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Takich palantow jest pelno...
W tym roku w Wielki Piatek wybralem sie na rower drozka rowerowa na Wale Miedzeszynskim nad sama Wisla w Wawie. I bylem swiadkiem "sprzatania" po wypadku... Dwa trupy w workach wkladali do karetki.
Volvo XC90 z jakims nowobogackim ch...jkiem za kierownica zasuwalo ok. 120-130 km/h kiedy zmienilo sie swiatlo na skrzyzowaniu. Cwaniak z Volvo myslal podobno ze jeszcze chwile po zmianie swiatla z zoltego na czerwone uda mu sie przeleciec przez skrzyzowanie sila rozpedu. Nie udalo mu sie... Na skrzyzowanie wjechal juz Ford Mondeo kombi z mlodym malzenstwem na pokladzie. Volvo tak zap...dolilo w forda ze z kombi pozostala tylko bezksztaltna kupa metalu. Ja jak widzialem wrak to nie wiedzialem jaki to samochod, dopiero z gazety na drugi dzien wyczytalem co to bylo.
Sila byla tak wielka ze oba samochody zatrzymaly sie jakies 60-70 m za skrzyzowaniem.
Oczywiscie Volvo mialo zmiazdzona strefe, sila uderzenia skierowana byla w dol, silnik lezal na asfalcie, ale kabina kierowcy byla nietknieta. Przednia szyba miala tylko ryse przez cala szerokosc. Podobno sprawca jak sie ocknal to bez problemu otworzyl drzwi i wysiadl. Zero skrzywienia czy spaczenia nadwozia za komora silnika. Drzwi sie normalnie otwieraly.
A ludzie z Mondeo osierocili 4 letnia dziewczynke.
I jak tu tekiego skur...yna nie zaj...ac
A takich przypadkow jest setki jak nie tysiace co roku

W tym roku w Wielki Piatek wybralem sie na rower drozka rowerowa na Wale Miedzeszynskim nad sama Wisla w Wawie. I bylem swiadkiem "sprzatania" po wypadku... Dwa trupy w workach wkladali do karetki.
Volvo XC90 z jakims nowobogackim ch...jkiem za kierownica zasuwalo ok. 120-130 km/h kiedy zmienilo sie swiatlo na skrzyzowaniu. Cwaniak z Volvo myslal podobno ze jeszcze chwile po zmianie swiatla z zoltego na czerwone uda mu sie przeleciec przez skrzyzowanie sila rozpedu. Nie udalo mu sie... Na skrzyzowanie wjechal juz Ford Mondeo kombi z mlodym malzenstwem na pokladzie. Volvo tak zap...dolilo w forda ze z kombi pozostala tylko bezksztaltna kupa metalu. Ja jak widzialem wrak to nie wiedzialem jaki to samochod, dopiero z gazety na drugi dzien wyczytalem co to bylo.
Sila byla tak wielka ze oba samochody zatrzymaly sie jakies 60-70 m za skrzyzowaniem.
Oczywiscie Volvo mialo zmiazdzona strefe, sila uderzenia skierowana byla w dol, silnik lezal na asfalcie, ale kabina kierowcy byla nietknieta. Przednia szyba miala tylko ryse przez cala szerokosc. Podobno sprawca jak sie ocknal to bez problemu otworzyl drzwi i wysiadl. Zero skrzywienia czy spaczenia nadwozia za komora silnika. Drzwi sie normalnie otwieraly.
A ludzie z Mondeo osierocili 4 letnia dziewczynke.
I jak tu tekiego skur...yna nie zaj...ac

A takich przypadkow jest setki jak nie tysiace co roku

Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator 
Jest - VW

Jest - VW

- cheatoss
- Maniak
po prostu zwolnij, jak jedziesz przez jakas wies... a zdarzaja sie nie przez stan drog tylko przez glupote kierowcow.. chocby nie wiem jaka byla droga, jadac 50 masz ogromne pole do popisu, na omijanie, hamowanie, etc... ale jadac 120/130/itd sprawa wyglada inaczej... ginie tyle ludzi... liczba ofiar jest przytlaczajaca, w koncu sa to nasi znajomi... i dalej myslimy ze nas to nie spotka? gowno prawda, jesli sami sie nie zastanowimy i na nas ktos postawi kreske...BubuPN pisze:ogólnie problem jest taki, że wszelkie drogi czy to tranzyt czy nie tranzyt lecą przez różne miasta i wsie, prawie w ogóle nie ma obwodnic i normalnych dróg no i później niestety zdarzają się takie rzeczy, a siano zamiast na drogi i bezpieczeństwo jest wydawane na nowe siódemki dla polityków

sprzedany

- cheatoss
- Maniak
jakbys tak myslal ze zdarzysz, i zaparkowal w boku mojej 205 to nie chcialbym byc w twojej skorze o ile bym przezyl i byl przytomny na tyle by potraktowac gasnica tego co zniszczyl mi puga =] a tak na powaznie, skoro ma juz na koncie jedno skasowane auto, to wyciagnij wnioski... tylko tyle mam do powiedzenia... badz madrym polakiem po szkodzie =]BubuPN pisze:no, ale przynajmniej wiadomo już, że Volvo faktycznie jest dobrym autemteż kiedyś miałem tak, że myślałem, że zdążę wleciec na krzyżówkę (było za ślisko na gwałtowne hamowanie) no i zaparkowałem w boku Forda Mondeo, ale co ma swoje ciemne strony ma też strony jasne - teraz śmigam 205

sprzedany

jestem mądrym polakiem po szkodzie i zwalniam przed światłami nawet jak mam zielone, ale jak lecę poza miastem to mi tak jakoś noga się cięższa robi
a 50 km/h to ja się mogę po mieście qlać i wcale nie myślę kategoriami, że jestem Terminator i wypadek mi nie grozi, w końcu nieszczęścia chodzą po ludziach niestety, dzisiaj widziałem jak gość nowiutkim Meganikiem za szybko wszedł w zakręt i zaparkował na drzewie (jedynym w pobliżu
) na szczęście był tylko w lekkim szoku i miał tylko kilka zadrapań