Złodzieje
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
mi dzisiaj w nocy wlamali sie do auta... pug biedniejszy o szybe pasazera... =] alarm byl, i co z tego... przeszukali schowek poszukujac panelu do radia, nie znalezli... probowali dobrac sie do bagaznika wiec dobrze wiedzieli co tam mam =] nie udalo sie, rygielek zwalniajacy oparcie z tylu okazal sie zbyt skomplikowanym mechanizmem, podniesli siedziska, i probowali na chama polozyc oparcia - wynik, lekko zgiete oparcie z tylu... jako ze nie udalo sie ukradli (niektore pozycje moga wydac sie absurdalne):
1. wszystkie plyty ze schowka
2. plyty w etui na plyty z tylnego siedzenia
3. torbe z moimi przepoconymi rzeczami z wfu i smierdzacymi butami na wf
no i recznik tam byl =]
4. gumy do zucia... (!!) (podkreslam ze nie wzieli dwoch par okularow slonecznych... ale gumy? :>)
to tyle, szkody mniejsze niz dam za szybe, ale gdyby dobrali sie do bagaznika =( wyjmuje skrzynie dzis... za duza strata by byla... auto postawilem na parkingu o 01:40, z tego co mowi dozorczyni juz o 6 rano ktos wychodzil z psem i przekazal jej ze szyba wybita, pilnowala mi auta do 12 nim raczylem sie zwlec z lozka... nie skomentuje tego zdarzenia... co moge zrobic? strata bardziej moralna... te plytki jako ze chyba tylko 2, albo 3 byly orginalne wiele dla mnie znaczyly, a nie wiem czy zlodziejowi przypadnie do gustu janis joplin, de vision, cradle of fitlh, metallica, iron maiden, etc etc etc =]
to tyle... zamiast sie uczyc na kolo bede biegac po miescie za szyba...
pzdr...
ps, no chyba ze to komunisci ktorym bardzo nie spodobala sie moja pomaranczowa wstazka na grillu =]
1. wszystkie plyty ze schowka
2. plyty w etui na plyty z tylnego siedzenia
3. torbe z moimi przepoconymi rzeczami z wfu i smierdzacymi butami na wf

4. gumy do zucia... (!!) (podkreslam ze nie wzieli dwoch par okularow slonecznych... ale gumy? :>)
to tyle, szkody mniejsze niz dam za szybe, ale gdyby dobrali sie do bagaznika =( wyjmuje skrzynie dzis... za duza strata by byla... auto postawilem na parkingu o 01:40, z tego co mowi dozorczyni juz o 6 rano ktos wychodzil z psem i przekazal jej ze szyba wybita, pilnowala mi auta do 12 nim raczylem sie zwlec z lozka... nie skomentuje tego zdarzenia... co moge zrobic? strata bardziej moralna... te plytki jako ze chyba tylko 2, albo 3 byly orginalne wiele dla mnie znaczyly, a nie wiem czy zlodziejowi przypadnie do gustu janis joplin, de vision, cradle of fitlh, metallica, iron maiden, etc etc etc =]
to tyle... zamiast sie uczyc na kolo bede biegac po miescie za szyba...
pzdr...
ps, no chyba ze to komunisci ktorym bardzo nie spodobala sie moja pomaranczowa wstazka na grillu =]

sprzedany

- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
Nie trawie złodzieji, ale jak pozostawiają po sobie szkody to od momentu włamania pozostaje im tydzień życia. Zaraz tel. do znajomych, klamka, struna od fortepianu, BMW, a jak z jeziora odłowią zwłoki to dorzucę się jeszcze na wieniec
Serio, gdyby mi tak ktoś zrobił, to oprócz płaczu znalazłbym kolesia.

If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- cheatoss
- Maniak
bylo i nie ma, nie mialem kopii, ani mp3... to byl jeden z orginalow =] tak jak janis, u2, jeden maiden i diary of dreams
wlasnie sobie przypomnialem
end of flowers...
szybka wymieniona... 60zl mnie kosztowala... a ze srodek tygodnia i nie mialem czasu sam zmieniac to 40zl wymiana... a skrzynie z bagaznika wyjalem =] skoro ja nie moge z nia jezdzic posiadajac wszystkie szyby to nikt nie bedzie =]

szybka wymieniona... 60zl mnie kosztowala... a ze srodek tygodnia i nie mialem czasu sam zmieniac to 40zl wymiana... a skrzynie z bagaznika wyjalem =] skoro ja nie moge z nia jezdzic posiadajac wszystkie szyby to nikt nie bedzie =]

sprzedany

- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Chyba troche w zlym miejscu ta dyskusja... Ten temat powinien byc w "Ogolne".
Chyba ze kradziez zderzaka, wybijanie szyb i rozwalanie zamkow podciagniemy pod Styling/Tuning, a kradziez radia pod Car Audio
Swoja droga ja tez od niedawna mam ukrecony zamek od strony pasazera
Chyba ze kradziez zderzaka, wybijanie szyb i rozwalanie zamkow podciagniemy pod Styling/Tuning, a kradziez radia pod Car Audio

Swoja droga ja tez od niedawna mam ukrecony zamek od strony pasazera

Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator 
Jest - VW

Jest - VW

- cheatoss
- Maniak
cradle ocalalo tylko damnation and a day... bo mialem na plytce w chacie... poszly wszystkie... doslownie WSZYSTKIE albumy wczesniejsze... =/
ps. dobrze ze rygielek w drzwiach pasazera nie otwiera wszystkich drzwi... (tak jak ten od kierowcy =]) wystarczylo go podniesc a bagaznik bylby otwarty =] usunalem ten 'defekt' i juz nie mam centralnego... pieprzyc wygode
ps. dobrze ze rygielek w drzwiach pasazera nie otwiera wszystkich drzwi... (tak jak ten od kierowcy =]) wystarczylo go podniesc a bagaznik bylby otwarty =] usunalem ten 'defekt' i juz nie mam centralnego... pieprzyc wygode

sprzedany