Złodzieje

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bipi »

aż dziwne, jakby chciał to by jeszcze na nim zarobił
bipi.205.pl
BubuPN

Post autor: BubuPN »

hmm... to jest sprawa do Archiwum X 8) :mrgreen:
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

mi dzisiaj w nocy wlamali sie do auta... pug biedniejszy o szybe pasazera... =] alarm byl, i co z tego... przeszukali schowek poszukujac panelu do radia, nie znalezli... probowali dobrac sie do bagaznika wiec dobrze wiedzieli co tam mam =] nie udalo sie, rygielek zwalniajacy oparcie z tylu okazal sie zbyt skomplikowanym mechanizmem, podniesli siedziska, i probowali na chama polozyc oparcia - wynik, lekko zgiete oparcie z tylu... jako ze nie udalo sie ukradli (niektore pozycje moga wydac sie absurdalne):
1. wszystkie plyty ze schowka
2. plyty w etui na plyty z tylnego siedzenia
3. torbe z moimi przepoconymi rzeczami z wfu i smierdzacymi butami na wf :D no i recznik tam byl =]
4. gumy do zucia... (!!) (podkreslam ze nie wzieli dwoch par okularow slonecznych... ale gumy? :>)

to tyle, szkody mniejsze niz dam za szybe, ale gdyby dobrali sie do bagaznika =( wyjmuje skrzynie dzis... za duza strata by byla... auto postawilem na parkingu o 01:40, z tego co mowi dozorczyni juz o 6 rano ktos wychodzil z psem i przekazal jej ze szyba wybita, pilnowala mi auta do 12 nim raczylem sie zwlec z lozka... nie skomentuje tego zdarzenia... co moge zrobic? strata bardziej moralna... te plytki jako ze chyba tylko 2, albo 3 byly orginalne wiele dla mnie znaczyly, a nie wiem czy zlodziejowi przypadnie do gustu janis joplin, de vision, cradle of fitlh, metallica, iron maiden, etc etc etc =]

to tyle... zamiast sie uczyc na kolo bede biegac po miescie za szyba...

pzdr...

ps, no chyba ze to komunisci ktorym bardzo nie spodobala sie moja pomaranczowa wstazka na grillu =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Nie trawie złodzieji, ale jak pozostawiają po sobie szkody to od momentu włamania pozostaje im tydzień życia. Zaraz tel. do znajomych, klamka, struna od fortepianu, BMW, a jak z jeziora odłowią zwłoki to dorzucę się jeszcze na wieniec :D Serio, gdyby mi tak ktoś zrobił, to oprócz płaczu znalazłbym kolesia.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Maniak

masz takich znajomych w szczecinie? nie zebym chcial im cos zrobic, chcialbym tylko z nimi porozmawiac o zyciu, bo przeciez wlamaniu sam jestem sobie winien, zostawilem cynamonowe gumy do zucia na wierzchu...
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Nie strasz! U mnie na desce leży 5 groszy!!! Zaraz wracam ... tylko skoczę do auta!!!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: BubuPN »

kurna a ja zostawiłem skrobaczkę na siedzeniu :shock:
grzanos

Post autor: grzanos »

BubuPN pisze:ja podejrzewam ze komuś ten zderzak po prostu nie pasował to oddał :mrgreen:
faktycznie trochę mocowania mi się nie zgadzały:))))))))
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

szacuneczek za De/Vision :)
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

bylo i nie ma, nie mialem kopii, ani mp3... to byl jeden z orginalow =] tak jak janis, u2, jeden maiden i diary of dreams :shock: wlasnie sobie przypomnialem :roll: end of flowers... :(

szybka wymieniona... 60zl mnie kosztowala... a ze srodek tygodnia i nie mialem czasu sam zmieniac to 40zl wymiana... a skrzynie z bagaznika wyjalem =] skoro ja nie moge z nia jezdzic posiadajac wszystkie szyby to nikt nie bedzie =]
ObrazekObrazekObrazek

Ramzes

Post autor: Ramzes »

a juz chcialem napisac ze jakbys potrzebowal Cradle Of Filth to ręczę pomocą :)
grzanos

Post autor: grzanos »

a mi wczorajszej nocy znów zameczek ukręcili,tym razem od pasażera
przyjąłem to ze spokojem
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

Chyba troche w zlym miejscu ta dyskusja... Ten temat powinien byc w "Ogolne".
Chyba ze kradziez zderzaka, wybijanie szyb i rozwalanie zamkow podciagniemy pod Styling/Tuning, a kradziez radia pod Car Audio :lol:
Swoja droga ja tez od niedawna mam ukrecony zamek od strony pasazera :wink:
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator :twisted:

Jest - VW ;)
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

cradle ocalalo tylko damnation and a day... bo mialem na plytce w chacie... poszly wszystkie... doslownie WSZYSTKIE albumy wczesniejsze... =/

ps. dobrze ze rygielek w drzwiach pasazera nie otwiera wszystkich drzwi... (tak jak ten od kierowcy =]) wystarczylo go podniesc a bagaznik bylby otwarty =] usunalem ten 'defekt' i juz nie mam centralnego... pieprzyc wygode :P
ObrazekObrazekObrazek

Ramzes

Post autor: Ramzes »

Cheatoss to jakbys cos potrzebowal z tych albumów to daj znac
ODPOWIEDZ