chłopie - dzwoń do Ageny i podaj taki numer Sasic: 0064094TymczaS pisze:jakbym znał wymiary to i tokarz by się znalazł. A tak poważnie to mi się wydaje że są inne wymiary tych tulejek nawet jakiś producent podaje dwa wymiary 22mm i 24mm. Mam niezły problem z tą tulejką
dla pełnej jasności, ja podaję numer tego zestawuTymczaS pisze:Agena nie da rady wysłać mi tej tulejki, zresztą nie mają jej teraz. Dzwoniłem też do innych sklepów i nigdzie nie mają tej tulejki, ale znalazłem wymiary, Jeżeli może je ktoś potwierdzić to idę do tokarza niech toczy!22x32-15mm
Rozumiem że 22mm to śr wew. 32mm śr zew. a 15mm to długość.
i cały czas chodziło o zestaw...TymczaS pisze:DziękiWłaśnie byłem w sklepie u mnie pod nosem i okazało się że to jest nazwane jako "zestaw naprawczy" I kupiłem za 10zł. Czekam do 15 na odbiór. Kupiłem dokładnie to Sasic: 0064094
oby, odpukać, nie była listwa do wymianyTymczaS pisze:Jeszcze raz dzięki za pomoc
Mam nadzieje że to będzie to czego mi trzeba
i tu się mogę przygotować na lincz... bo nie pamiętam,TymczaS pisze:obyTo jest na pewno d o magla ze wspomaganiem?
podkładkę da się użyć ponownie,TymczaS pisze:tulejka już w domu. Teraz pojawia się pytanie skąd wziąć podkładkę pod drążek. Bo jak odkręcę nową to stara się rozepcyChyba że da się odkręcić tak żeby ta podkładka przeżyła i dało się ją ponownie użyć.