NO TO CHŁOPAKI NIE POSTARALISCIE SIE MIAŁY BYĆ PRZYNAJMIEJ 4 AUTA A BYŁY 2 WSTYD PEWNIE I BEDZIE TAK ZE ZLOTEM OGÓLNOPOLSKIM TAK TO WSZYSCY NIBY BEDĄ A CO DO CZEGO BĘDA 3 GÓRA 4 AUTA
a więć blaszka ma rację
teraz mogę przyjechać (będzie tylko jakos przerwa 2 tygodnie w robieniu dachu)
dachu i tak nie otworzę bo jest zamknięty na stałe
ale ważne że już lakierek jest poprawiony (tu dziękówa dla Blaszki) tak więc mówicie i przyjeżdżam
przepraszam ze nie przyjechalem nie bede sie tlumaczy czy cos wymyslal, poprostu dalem dupy i juz
moze na pewno nastepnym razem , atak apropos cheatoss moze zobaczymy sie w Mierzynie i pogadamy bo rano sie mijamy w przeciwnym kierunku? co ty na to?
putbill pisze:apropos cheatoss moze zobaczymy sie w Mierzynie i pogadamy bo rano sie mijamy w przeciwnym kierunku? co ty na to?
no wlasnie ty pedzisz do pracy a ja pedze w drugim kierunku, bardziej by termin popoludniowy pasowal bo ja w godzinach od 6 do 12 rano nie jestem soba, tylko zywym trupem.
zalicze co mam zaliczyc i sie ustawimy, czyli po niedzieli =]
oki zobaczymy sie w po niedzieli cheatoss, nie sprzedaje auta bo doszedlem do wniosku ze swoją POLOWICA, że jeszcze nie teraz jeszcze jkiś czas nim pojeżdże
Ferguss widzialem na e-bay w niemczech wchodzilem przez polski skladany czarny dach do twojego bolida, i chyba nie byl drogi bo jakies 147 euro, tylko nie moge znalesc tej aukcji. Był uniwersalny do 205, golfa II, i czegoś tam jeszcze.
no tak, tylko nie zdają one testu karchera, do tego trzeba kupić specjalny pakiet montażowy i na dodatek często dach nie pasuje, ale może mówię o innej aukcji, jak znajdziesz to daj znać proszę