parodia instalacji?
to spróbuj wyobrazić sobie taką instalację: maluch elegant ma zagłówki na tylnej kanapie, zagłówki nie są pełne jak w pugach - tylko kształ jakby ramki i do tych tylnych zagłowków przykręcone są same głośniki a jak jedziesz za malcem to widzisz 2 magnesy od głośników - pewnie tym co siedzą z tyłu i oprą się na zagłówkach to pewnie łby urywa - nie wiem czy mniej więcej potrafisz to sobie wyobrazić, ale takie coś kiedyś na trasie widziałem, gdzie tam kiedyś: 2 miechy temu...
ogólna parodia i pomyśleć że jechał tym koleś gdzieś ok. 25 lat - szok, szkoda że magnesów pod kolor auta nie pomalował i jeszcze ze kable na wierzchu - the best car audio
nie warto głosników niczy przykrywać,jak maja ukrasc to ukradną!
Ja mam swoje blaupunkty 20 przykryte normalnymi maskownicami z zestawu i nic sie do tej pory nie stało! odpukać!
No dobra a co jesli chce mieć bagażnik bo mam rodzine a przy tym chciałbym pośłuchac jakoś sensownie muzyki?. Nie w sadze subwoofera na 3/4 bagażnika czy nie zrobie zabudowy. Zreszta nie kazdego stac na takie zabudowy. Moim zdaniem to rozwiazanie w półce napewno lepsze niz te otworki w tylnych słupkach.
Za 150zl dostaniesz juz takiego suba jak ja mam pioneera juz w skrzyni(tylko mam go w domu) Jest naprawde malutki, Wymiear to mniej wiecej 40x30x25 i prawie wcale nie zajmuje bagaznika... A daje zdrowo - zadne glosniki w polce tekiego basu nie dadza
A scene i tak sie z przodu robi
Zalozysz sie?? Naprawde chodzi niezle. Musialem zasilikonowac sruby od kanapy jak jeszcze to wozilem.
Poza tym basu mozna dac mniej jak komus z tylu przeszkadza... Wszystko jest do regulacji. I mozesz w takim systemie zrobic nawet tak ze siedzacy z tylu beda miec lepszy efekt niz ci z przodu.
wiem o jakiej tubce pisze invictus - kumpel miał taką w passaciku - wyśmiałem go, ale szczęka mi opadła jak pokazał co to maleństwo potrafi - oczywiście nie jest to bas wypierdzielający szyby, ale jak na amatora car-audio zrobiło to na mnie wrażenie; a dla porównania niektóre tuby z allegro które zajmują pół bagażnika to się umywają z porównaniu do tego maleństwa
Sadze Ferguss ze mowiesz o takim "odkurzaczu" tez robi swoje i to chyba nawet lepszy pomysl niz moj bo tego nie sposob uszkodzic bagazami i zakupami a moja mozna... zaraz zaladuje zdjecie mojej robione niestety telefonem...
No dobra moze macie racje z tym sub, ale mi nie potrzeba basów takich jakis turbo a elipsy mam trójdrozne i chodzi mi o przestrzeń dzwieku i dlatego chce je przynajmniej troche zamaskować. Jak miałem malca to mi swiatła tylne zajebali i jestem przewrażliwiony na punkcie złodziejaszków. No chyba nie znają wszystkich typów półek i jak sie łądnie zrobi to moze nie zajebia.
Moze.. a basu "super mocnego" nie bedzie o to sie nie martw zaraz umieszcze zdjecie jak tylko mi mms na maila dojdzie bo nie moge wyslac przez IrDA (ni cholery nie wiem dlaczego)
Załączniki
załacznik_1.jpg (24.98 KiB) Przejrzano 4194 razy
Ostatnio zmieniony 17 cze pt, 2005 2:50 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.