Jak ukryć głośniki w tylnej półce

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

parodia instalacji?
to spróbuj wyobrazić sobie taką instalację: maluch elegant ma zagłówki na tylnej kanapie, zagłówki nie są pełne jak w pugach - tylko kształ jakby ramki i do tych tylnych zagłowków przykręcone są same głośniki a jak jedziesz za malcem to widzisz 2 magnesy od głośników - pewnie tym co siedzą z tyłu i oprą się na zagłówkach to pewnie łby urywa - nie wiem czy mniej więcej potrafisz to sobie wyobrazić, ale takie coś kiedyś na trasie widziałem, gdzie tam kiedyś: 2 miechy temu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
invictus

Post autor: invictus »

DOBRE!!

ze tez sam na to nie wpadlem... I jak charrrakter wyrabia :twisted:
Ferguss

ogólna parodia :) i pomyśleć że jechał tym koleś gdzieś ok. 25 lat - szok, szkoda że magnesów pod kolor auta nie pomalował i jeszcze ze kable na wierzchu - the best car audio :D
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

invictus pisze:Jak to jest docisk...
proste że jest, na klapie od środka poniżej szyby jwzdłuż jest uszczelka dociskająca półkę żeby nie latała
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

nie warto głosników niczy przykrywać,jak maja ukrasc to ukradną!
Ja mam swoje blaupunkty 20 przykryte normalnymi maskownicami z zestawu i nic sie do tej pory nie stało! odpukać!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Konserwa

Post autor: Konserwa »

No dobra a co jesli chce mieć bagażnik bo mam rodzine a przy tym chciałbym pośłuchac jakoś sensownie muzyki?. Nie w sadze subwoofera na 3/4 bagażnika czy nie zrobie zabudowy. Zreszta nie kazdego stac na takie zabudowy. Moim zdaniem to rozwiazanie w półce napewno lepsze niz te otworki w tylnych słupkach.
invictus

Za 150zl dostaniesz juz takiego suba jak ja mam pioneera juz w skrzyni(tylko mam go w domu) Jest naprawde malutki, Wymiear to mniej wiecej 40x30x25 i prawie wcale nie zajmuje bagaznika... A daje zdrowo - zadne glosniki w polce tekiego basu nie dadza
A scene i tak sie z przodu robi
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

scena z przodu + sub - dla kierowcy fantastycznie, ale jak często wozisz kogoś z tyłu to osobiście mu współczuje - zero środka ani góry
invictus pisze: Jest naprawde malutki, Wymiear to mniej wiecej 40x30x25 i prawie wcale nie zajmuje bagaznika...
Z takimi wymiarami to on napewno daje zdrowo :D
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
invictus

Zalozysz sie?? Naprawde chodzi niezle. Musialem zasilikonowac sruby od kanapy jak jeszcze to wozilem.

Poza tym basu mozna dac mniej jak komus z tylu przeszkadza... Wszystko jest do regulacji. I mozesz w takim systemie zrobic nawet tak ze siedzacy z tylu beda miec lepszy efekt niz ci z przodu.
Ferguss

wiem o jakiej tubce pisze invictus - kumpel miał taką w passaciku - wyśmiałem go, ale szczęka mi opadła jak pokazał co to maleństwo potrafi - oczywiście nie jest to bas wypierdzielający szyby, ale jak na amatora car-audio zrobiło to na mnie wrażenie; a dla porównania niektóre tuby z allegro które zajmują pół bagażnika to się umywają z porównaniu do tego maleństwa :)
invictus

Sadze Ferguss ze mowiesz o takim "odkurzaczu" tez robi swoje i to chyba nawet lepszy pomysl niz moj bo tego nie sposob uszkodzic bagazami i zakupami a moja mozna... zaraz zaladuje zdjecie mojej robione niestety telefonem...
Ferguss

wrzucaj i zobaczymy co tam za bestię basową posiadasz :)
Konserwa

Post autor: Konserwa »

No dobra moze macie racje z tym sub, ale mi nie potrzeba basów takich jakis turbo a elipsy mam trójdrozne i chodzi mi o przestrzeń dzwieku i dlatego chce je przynajmniej troche zamaskować. Jak miałem malca to mi swiatła tylne zajebali i jestem przewrażliwiony na punkcie złodziejaszków. No chyba nie znają wszystkich typów półek i jak sie łądnie zrobi to moze nie zajebia.
invictus

Moze.. a basu "super mocnego" nie bedzie o to sie nie martw zaraz umieszcze zdjecie jak tylko mi mms na maila dojdzie bo nie moge wyslac przez IrDA (ni cholery nie wiem dlaczego)
Załączniki
załacznik_1.jpg
załacznik_1.jpg (24.98 KiB) Przejrzano 4195 razy
Ostatnio zmieniony 17 cze pt, 2005 2:50 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

na to nie ma reguły: kolesiowi zajebali 2 paczki gum z autka, a radio zostawili :roll:
ODPOWIEDZ