ile kosztuje 100km?

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

tak na prawdę obniżka akcyzy by nie była potrzebna gdyby wywalili z ceny paliwa nikomu niepotrzebne podatki poboczne typu ileś tam groszy na budowę autostrad, których i tak prawie w ogóle nie ma i na remonty dróg, które i tak są przeprowadzane w taki sposób, że w krótkim czasie powstają dziury
invictus

Post autor: invictus »

Bubu te podatki poboczne (podatek paliwowy) to o ile dobrze pamietam 18gr a akzyza to 1.60 zl....
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

jak jadę ja - 29zł (cena enzolu 4.45pln), spalanie 6.5l/100km
jak jedzie mama - 24.5zł, spalanie 5.5l/100km
na trasie, bo w mieście wole nie liczyć (jeszcze wyjdzie że jestem na debecie!) 8)7
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bipi »

proponuje wystosowac jakies pismo od naszego klubu do wladz naszego kraju w sprawie obnizenia tych ***** oplat. to moze byc skuteczne.
bipi.205.pl
invictus

Znizka na akcyze 50% dla posiadaczy klubowej karty 8)
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

Post autor: Damian1p »

bylo w wiadomosciach ze akcyza zostanei obnizona o (jesli dobrze pamietam) 25gr tylko jest jedno "ale" wypowiadal sie jakis pAN z oRLENU ze (mimo ze podwyzszali cene nie patrzac za ile kupowali wczesnie) nie obniza tak od razu no i mozliwe ze nie o te 25gr bede obnizac gdy zaczna kupowac robe z obnizona akcyza czyli okolo tydzien... pierwsze spadki maja byc za dwa dni, jak dla mnie to sa prawdziwe kpiny nic wiecej, ceny podwyzszali z dnia na dzien ale obnizac tak samo nie potrafia... ceny ropy juz dawno zaczely spadac u nas jakos tego nie zauwazyli
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
BubuPN

Post autor: BubuPN »

Cóż to by było zbyt piękne żeby mogło być realne gdyby mieli od razu w jeden dzień zbić cenę tak drastycznie. Jeszcze się okaże, że to 25gr to będą zbijać do grudnia 8)7 :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

W angli strajkuja bo benzyna kosztuje 1E czyli okolo 6zl przy sporych zarobkach anglikow, u nas kosztuje 4.50gr-5zl przy naszych zarobkach... chyba juz powinnismy opanowac sila kraj i rabowac benzyne...
invictus

Kto ci broni?? Bejsbolowka, marker do zmiany rejestracji, siup na stacje, do pelna, i heja!! 8)
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

invictus pisze:Kto ci broni?? Bejsbolowka, marker do zmiany rejestracji, siup na stacje, do pelna, i heja!! 8)
Robisz tak? :P zreszta ja nie moge moj Pug jest zbyt niepowtarzalny :P
Bardzo ciekawy avatar hehe
invictus

8)

Just kiddin' :P
Ale raz widzialem taka akcje 8)7
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

swoja droga to niewiele moga zrobic... za toba nie pojada jedynie kamera moze cie gdzies dojrzec ale tez sie to na nic nie przyda, zreszta popularne jest sciaganie blach z samochodow... podobno nawet koncerny wliczaja to w ryzyko prowadzenia interesu no i oczywiscie nie mowia ile traca na takich akcjach... ja to bym sie bal zeby sie jakis patrol nie napatoczyl :P
invictus

To to loozz ale to musi byc gdzies...
no np u mnie to raczej 2 zielonej 205 nie ma... a i na stacjach mnie znaja bo czesto sie tam pokazuje :)
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

bys musial sie przebrac 8)
bipi.205.pl
invictus

Blond peruka i ciemne okulary 8)
a samochod pooblepiac kartonem 8)7