tak na prawdę obniżka akcyzy by nie była potrzebna gdyby wywalili z ceny paliwa nikomu niepotrzebne podatki poboczne typu ileś tam groszy na budowę autostrad, których i tak prawie w ogóle nie ma i na remonty dróg, które i tak są przeprowadzane w taki sposób, że w krótkim czasie powstają dziury
jak jadę ja - 29zł (cena enzolu 4.45pln), spalanie 6.5l/100km
jak jedzie mama - 24.5zł, spalanie 5.5l/100km
na trasie, bo w mieście wole nie liczyć (jeszcze wyjdzie że jestem na debecie!)
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
bylo w wiadomosciach ze akcyza zostanei obnizona o (jesli dobrze pamietam) 25gr tylko jest jedno "ale" wypowiadal sie jakis pAN z oRLENU ze (mimo ze podwyzszali cene nie patrzac za ile kupowali wczesnie) nie obniza tak od razu no i mozliwe ze nie o te 25gr bede obnizac gdy zaczna kupowac robe z obnizona akcyza czyli okolo tydzien... pierwsze spadki maja byc za dwa dni, jak dla mnie to sa prawdziwe kpiny nic wiecej, ceny podwyzszali z dnia na dzien ale obnizac tak samo nie potrafia... ceny ropy juz dawno zaczely spadac u nas jakos tego nie zauwazyli
Cóż to by było zbyt piękne żeby mogło być realne gdyby mieli od razu w jeden dzień zbić cenę tak drastycznie. Jeszcze się okaże, że to 25gr to będą zbijać do grudnia
W angli strajkuja bo benzyna kosztuje 1E czyli okolo 6zl przy sporych zarobkach anglikow, u nas kosztuje 4.50gr-5zl przy naszych zarobkach... chyba juz powinnismy opanowac sila kraj i rabowac benzyne...
swoja droga to niewiele moga zrobic... za toba nie pojada jedynie kamera moze cie gdzies dojrzec ale tez sie to na nic nie przyda, zreszta popularne jest sciaganie blach z samochodow... podobno nawet koncerny wliczaja to w ryzyko prowadzenia interesu no i oczywiscie nie mowia ile traca na takich akcjach... ja to bym sie bal zeby sie jakis patrol nie napatoczyl