Kto mi moze powiedziec jak zrobic by plug nie byl az taki miekki (zawieszenie) glownie chodzi mi o tyl bo strasznie siada

p.s. peugeot 205 Junior
Pozdrawiam.
Nie wiem co miałeś na myśli?Piweł pisze: Kawał polega na tym, że same drążki skrętne, mimo tego że mają stanowić "sprężynę" w tym zawieszeniu, tak naprawdę wiele nie trzymają (spróbujcie kiedyż postawić na ziemi 205 w ogóle bez tylnych amorków albo z kompletnie padniętymi, to zobaczycie).
Piweł
mialem zdechniete amory z tylu w dieslu (sam je zniszylem zabawami) i wcale nie siadal bardziejPiweł pisze:Owszem, pomogąinvictus pisze:No raczej na "siadanie" to amorki nie pomoga, co najwyzej na dobicia na dziurach. Jezeli chcesz twardszy tyl to drazki skretne od gita chyba sa nieco twardsze.... Kawał polega na tym, że same drążki skrętne, mimo tego że mają stanowić "sprężynę" w tym zawieszeniu, tak naprawdę wiele nie trzymają (spróbujcie kiedyż postawić na ziemi 205 w ogóle bez tylnych amorków albo z kompletnie padniętymi, to zobaczycie).
A drążki od GiTa chyba nie wejdą tak po prostu w zwykłą tylną belkę (wahacze), bo są właśnie grubsze w przekroju.
Pozdr
Piweł