zimowe 175 65 14 czy beda pasowac??

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
b182
Uzalezniony
Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
Numer Gadu-gadu: 6262732
Kontakt:

Post autor: b182 »

a tak wogule to te oponki mało zimowe:).Ja chce założyc cos w stylu debicy frigo takie typowo rajdowe zimowki raczej do jazdy po sniegu niz po mokrym asfalcie.Mieszkam w gorlicach a tu rajd magurski bedzie wiec..... :D
Pug sprzedany
b182
Uzalezniony
Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
Numer Gadu-gadu: 6262732
Kontakt:

Post autor: b182 »

ehhh troche zle sie wyrazilem ze debica frigo typowo rajdow;) no ale wiecie o co chodzi:)
Pug sprzedany
invictus

Post autor: invictus »

b182 pisze: w stylu debicy frigo takie typowo rajdowe zimowki raczej do jazdy po sniegu
:lol: :lol: :lol: :lol:

sorry nie moglem sie powstrzymac :)
zowa

Post autor: zowa »

szybko je zdejmiesz przy jakims boku:)
DAREK1223
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: DAREK1223 »

o ranty to jestem spokojny i nie boję się takich przygód heh. Jeśli chodzi o te opony które mam założone to są jedna z najlepszych opon zimowych (nie chwaląc się) moge się pokusić na stwierdzenie ze to najlepsza opona zimowa jaką wyprodukowano to jest Michelin Alpin i bije FRIGO na łeb na szyję. Wiem co mówie bo w zeszłym sezonie miałem FRIGO 165/65/14 i byłem zadowolony nsśneigu jednak jak asfalt był mokry to samochód płyną jak chciał. Po prostyu się ślizgały. Teraz już nie mam tego problemu. Ja mieszkam w okolicy gdzie śnieg na drodze to normalna sprawa także b182 poczytaj coś o tych oponach to się przekonasz o co tu chodzi. Owszem przyznaję ze Frigo są dobre na śnieg ale Apliny są lepsze :) dużo lepsze
http://www.darek1223.205.pl zdjecia opis hehe trzeba usprawnic furke :)
warwi

Post autor: warwi »

invictus pisze:
b182 pisze: w stylu debicy frigo takie typowo rajdowe zimowki raczej do jazdy po sniegu
:lol: :lol: :lol: :lol:

sorry nie moglem sie powstrzymac :)
pewnie ze to nie jest profesjonalna opona na snieg ale ze mnie tez sie smiali jak mowilem ze CEAT ARCTIC jest rewelacyjny.... A na czym jechały lancery na ostatniej barbórce???? Właśnie na CEAT ARCTIC... Dzisiaj zalozylem pierwszy raz FRIGO i po mokrym srednio ale i tak to mają być opony na spokojną jazdę po mieście wiec są super, a na śniegu to sie zobaczy ale moi znajomi je bardzo zachwalają. Jakbym miał kupować zimówki bez ograniczonego budżetu to opierając się na relacji znajomych po fachu- tylko nokian. a na zabawę po sniegu to czekają kolce bo po paru przejazdach mojego oesu zadna zimówka nie wyda...
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No tak co do zimówek to jak rozmawiałem ze znajomym własnie apropo najlepszych to także powiedział że jeżeli chodzi o zimówki to nokiany są najlepsze.
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
ODPOWIEDZ