zimowe 175 65 14 czy beda pasowac??
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
o ranty to jestem spokojny i nie boję się takich przygód heh. Jeśli chodzi o te opony które mam założone to są jedna z najlepszych opon zimowych (nie chwaląc się) moge się pokusić na stwierdzenie ze to najlepsza opona zimowa jaką wyprodukowano to jest Michelin Alpin i bije FRIGO na łeb na szyję. Wiem co mówie bo w zeszłym sezonie miałem FRIGO 165/65/14 i byłem zadowolony nsśneigu jednak jak asfalt był mokry to samochód płyną jak chciał. Po prostyu się ślizgały. Teraz już nie mam tego problemu. Ja mieszkam w okolicy gdzie śnieg na drodze to normalna sprawa także b182 poczytaj coś o tych oponach to się przekonasz o co tu chodzi. Owszem przyznaję ze Frigo są dobre na śnieg ale Apliny są lepsze
dużo lepsze

http://www.darek1223.205.pl zdjecia opis hehe trzeba usprawnic furke 

pewnie ze to nie jest profesjonalna opona na snieg ale ze mnie tez sie smiali jak mowilem ze CEAT ARCTIC jest rewelacyjny.... A na czym jechały lancery na ostatniej barbórce???? Właśnie na CEAT ARCTIC... Dzisiaj zalozylem pierwszy raz FRIGO i po mokrym srednio ale i tak to mają być opony na spokojną jazdę po mieście wiec są super, a na śniegu to sie zobaczy ale moi znajomi je bardzo zachwalają. Jakbym miał kupować zimówki bez ograniczonego budżetu to opierając się na relacji znajomych po fachu- tylko nokian. a na zabawę po sniegu to czekają kolce bo po paru przejazdach mojego oesu zadna zimówka nie wyda...invictus pisze:b182 pisze: w stylu debicy frigo takie typowo rajdowe zimowki raczej do jazdy po sniegu![]()
![]()
![]()
![]()
sorry nie moglem sie powstrzymac