Centralny zamek- ale inne pytanie.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
nie bzdury fakty.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- mareckilublin
- Nowicjusz
to samo jest z szybami(ciemnymi)tylne boczne i tylnia mozesz zamurowac a przednich nie wolno przyciemniac, wiem bo psy mi dowod zabraly i nie pomoglo "panie władzo ja zaraz to zerwe" z zamkami jest to samo lecz wszystko zalezy na jakiego psa trafisz pozdrocheatoss pisze:nie mowie ze nie masz racji =] tak troche zaczepnie jeszcze:
jak juz dochodzi do tego ze to nie ty otwierasz drzwi auta, tylko ciebie ktos chce wyciagnac, to wypadek musial byc powazny, a jesli powazny to przewaznie autko jest troszke powyginane i czesto zawiasy drzwi trzymaja jak dzikie =]
- nie wiem dlaczego klamki "musza" byc... z tylu na przyklad moze ich nie byc, a tam tez czasem sie ludzi wozi =]
- jesli chodzi o to ze klamki musza byc w razie wypadku (pomijajac kwestie spisania pasazerow z tylu na straty) powinien tez byc wprowadzony zakaz zamykania sie w srodku auta podczas jazdy =] bo na co klamki jak sie zamkniesz w srodku i wjedziesz w mur? =]
to takie moje bla bla bla zainspirowane desperacja wynikajaca z braku czasu na odpoczynek i grafikiem na styczen pelnym, a nie napisanym przeze mnie
pozdrawiam
Naprawione

Jak chcesz przytoczyć kogoś słowa, to wybierz opcję "cytuj"

- cheatoss
- Maniak
mareckilublin pisze:nie mowie ze nie masz racji =] tak troche zaczepnie jeszcze:
jak juz dochodzi do tego ze to nie ty otwierasz drzwi auta, tylko ciebie ktos chce wyciagnac, to wypadek musial byc powazny, a jesli powazny to przewaznie autko jest troszke powyginane i czesto zawiasy drzwi trzymaja jak dzikie =]
- nie wiem dlaczego klamki "musza" byc... z tylu na przyklad moze ich nie byc, a tam tez czasem sie ludzi wozi =]
- jesli chodzi o to ze klamki musza byc w razie wypadku (pomijajac kwestie spisania pasazerow z tylu na straty) powinien tez byc wprowadzony zakaz zamykania sie w srodku auta podczas jazdy =] bo na co klamki jak sie zamkniesz w srodku i wjedziesz w mur? =]
to takie moje bla bla bla zainspirowane desperacja wynikajaca z braku czasu na odpoczynek i grafikiem na styczen pelnym, a nie napisanym przeze mnie
pozdrawiam
to samo jest z szybami(ciemnymi)tylne boczne i tylnia mozesz zamurowac a przednich nie wolno przyciemniac, wiem bo psy mi dowod zabraly i nie pomoglo "panie władzo ja zaraz to zerwe" z zamkami jest to samo lecz wszystko zalezy na jakiego psa trafisz pozdro
tak jakby kuzwa ja to pisalem pare postow wyzej =] obok kazdego posta jest taki guziczek 'cytuj' =] pozdrawiam

sprzedany

- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- mareckilublin
- Nowicjusz
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony