krakow

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Gość

krakow

Post autor: Gość »

jesli ktos z krakusow ma chec sie spotkac to ja do wtorku jestem w krakowie :)
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: smug »

Ty tzn kto?
Jesli chodzi o mnie to chetnie :D
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

to pisalem ja .. moralez :D

prosba do administratora zeby zrobil porzadek w tym dziale i wylaczyl opcje pisania przez gosci 8)7
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

No to jest nas dwoch panie Moralez :P .Z tym ze mi by pasowalo jutro.A tak na marginesie to co porabiasz w miescie smoka >:) :Y ?
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

pewnie sandały :twisted:
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

heehee.Ostatnio krakowskie sandaly staly sie zajebicie modne 8)7 woocash tylko powiedz ze sa niewygodne... :P :lol:
To moze ustalmy opcjonalny termin na wtorek bo świeto i kazdy powinien miec czas :D
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

to może ja też bym wpadł. Nie mogę nic obiecać bo ostatnio kompletnie czasu nie mam, ale z pół godzinki na zlot powinno się znaleźć:)
moralezz

Post autor: moralezz »

odpoczywam w miescie smoka :mrgreen:

ok wtorek moze byc tylko o ktorej ? pewnie lepiej bedzie jakos popoludniem ?
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Ja bym w sumie wolał jakoś z rana, aczkolwiek cały dzień mam wolny więc się dostosuję. W której części Krakowa odpoczywasz? Ja mieszkam na południu więc cieszyłbym się wielce gdybyśmy się gdzieś po południowej częsci miasta spotkali. Wiesz gdzie jest zakrzówek? Jezioro, skały, opalające się panienki, a wszystko w otoczeniu drzew i prawie w centrum miasta:)? Może tam? Jeśli nie to w sumie może być wszędzie. Może pan Smug się jeszcze opowie gdzie i kiedy by chciał. Ja mam w baku z 5 litrów paliwa więc w obrębie miasta powinienem dać radę wszędzie dotrzeć:)

Dodano po 2 godzinach 12 minutach:

Kuźwa! Właśnie szef przyszedł z super nowiną że musimy kończyć jakąś tam nową wersję oprogramowania i możliwe że jutro to trzeba będzie jeszcze przetestować czy działa....nie powiedział ile to potrwa ani o której mam być:( Pewnie wieczorem się dowiem dopiero. Szlag by to trafił:( Nie wiem teraz czy będę się mógł spotkać czy nie. Wieczorem jeszcze napiszę co i jak....
Gość

Post autor: Gość »

No wiec pan Smug moze spotkac sie po poludniu :) najlepiej kolo 16 :lol: a jesli chodzi o miejsce to moze byc zakrzowek :W
moralezz

Post autor: moralezz »

ja baluje w tyncu ale na poludnie nie bede mial daleko tylko potrzebny mi namiar co, gdzie, jak i o ktorej to dojade, bo i tak jutro wyjezdzam wiec 20 km w ta czy w tamta nie robi roznicy szegolnie ze ostatnio spalanie lpg przy jakiejkolwiek jezdzie wynosi ponizej 8l :D

po 16 jak najbardziej moze byc 8)
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

No to jak panowie?Ja sobie jutro wyjade do Krakowa tak gdzies o 15:00,na 16 bede jakby ktos sie na cos zdecydowal to sms:889637743(kobiety powyzej 50-nie dzwoncie 8)7 )
Pozdro
Ostatnio zmieniony 14 sie pn, 2006 9:58 pm przez smug, łącznie zmieniany 1 raz.
~moralez

Post autor: ~moralez »

numer zapisalem o 16.00 postaram sie byc w tym z... cos tam :D
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Nie koniecznie tam sie musimy spotkac :) ja sam nie wiem gdzie to jest 8)7 W sumie lepiej by bylo pod jakims hipermarketem : Galeria Kazimierz, Plaza, Geant?? :wink:
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Kontakt:

No ja zaproponowałem Zakrzówek bo tam ładnie jest. Dziewczęta w strojach kąpielowych na pewno by się zainteresowały naszym zlotem lśniących maszyn:)pod hipermarketem to co najwyżej jakieś babsko z siatami nas minie albo jakiś kursant na prawko w nas wjedzie:) No ale nie będe się upierał bo sam na 100% nie wiem czy dam radę przyjechać. Mam nadzieję że uwinę się z robotą jak najszybciej. Pojadę do pracy wyjątkowo samochodem tak żeby ewentualnie od razu po robocie smignąć przez miasto. Jak coś ustalicie to napiszcie jeszcze na forum . mam internet więc będę na bierząco. do zobaczenia( mam nadzieję)

ps: a tak w ogóle to co się stało z resztą krakusów? nikt tego forum nie czyta??
Zablokowany