krakow
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja bym w sumie wolał jakoś z rana, aczkolwiek cały dzień mam wolny więc się dostosuję. W której części Krakowa odpoczywasz? Ja mieszkam na południu więc cieszyłbym się wielce gdybyśmy się gdzieś po południowej częsci miasta spotkali. Wiesz gdzie jest zakrzówek? Jezioro, skały, opalające się panienki, a wszystko w otoczeniu drzew i prawie w centrum miasta:)? Może tam? Jeśli nie to w sumie może być wszędzie. Może pan Smug się jeszcze opowie gdzie i kiedy by chciał. Ja mam w baku z 5 litrów paliwa więc w obrębie miasta powinienem dać radę wszędzie dotrzeć:)
Dodano po 2 godzinach 12 minutach:
Kuźwa! Właśnie szef przyszedł z super nowiną że musimy kończyć jakąś tam nową wersję oprogramowania i możliwe że jutro to trzeba będzie jeszcze przetestować czy działa....nie powiedział ile to potrwa ani o której mam być:( Pewnie wieczorem się dowiem dopiero. Szlag by to trafił:( Nie wiem teraz czy będę się mógł spotkać czy nie. Wieczorem jeszcze napiszę co i jak....
Dodano po 2 godzinach 12 minutach:
Kuźwa! Właśnie szef przyszedł z super nowiną że musimy kończyć jakąś tam nową wersję oprogramowania i możliwe że jutro to trzeba będzie jeszcze przetestować czy działa....nie powiedział ile to potrwa ani o której mam być:( Pewnie wieczorem się dowiem dopiero. Szlag by to trafił:( Nie wiem teraz czy będę się mógł spotkać czy nie. Wieczorem jeszcze napiszę co i jak....
- smug
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
No to jak panowie?Ja sobie jutro wyjade do Krakowa tak gdzies o 15:00,na 16 bede jakby ktos sie na cos zdecydowal to sms:889637743(kobiety powyzej 50-nie dzwoncie
)
Pozdro

Pozdro
Ostatnio zmieniony 14 sie pn, 2006 9:58 pm przez smug, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
No ja zaproponowałem Zakrzówek bo tam ładnie jest. Dziewczęta w strojach kąpielowych na pewno by się zainteresowały naszym zlotem lśniących maszyn:)pod hipermarketem to co najwyżej jakieś babsko z siatami nas minie albo jakiś kursant na prawko w nas wjedzie:) No ale nie będe się upierał bo sam na 100% nie wiem czy dam radę przyjechać. Mam nadzieję że uwinę się z robotą jak najszybciej. Pojadę do pracy wyjątkowo samochodem tak żeby ewentualnie od razu po robocie smignąć przez miasto. Jak coś ustalicie to napiszcie jeszcze na forum . mam internet więc będę na bierząco. do zobaczenia( mam nadzieję)
ps: a tak w ogóle to co się stało z resztą krakusów? nikt tego forum nie czyta??
ps: a tak w ogóle to co się stało z resztą krakusów? nikt tego forum nie czyta??