P.S. Ale narazie uważam tak, że antenę dostraja sie do konkretnego miejsca na samochodzie i nie musi to być środek samochodu

P.S2. z doświadczenia akademickiego wiem, że książki na jeden temat mogą się diametralnie różnić

Florek dobrze gada, popieram!Florek2b pisze:peterp194-ja siebie nie uważam za specawiec jak prześlesz jakieś jakieś konkretne publikacje i sie z nimi zapoznam i co najważniejsze będą spójne i wiarygodne sie z nimi zapoznam, to kto wie, może też uznam, że tak faktycznie jest
![]()
P.S. Ale narazie uważam tak, że antenę dostraja sie do konkretnego miejsca na samochodzie i nie musi to być środek samochodu![]()
Dostraja sie do konkretnego miejsca na aucie ale najlepszy odbiór uzyska sie stawiajac antene na środku dachu. Każdy Wam to powie kto zna sie na CB.cejot pisze:Florek dobrze gada, popieram!Florek2b pisze:peterp194-ja siebie nie uważam za specawiec jak prześlesz jakieś jakieś konkretne publikacje i sie z nimi zapoznam i co najważniejsze będą spójne i wiarygodne sie z nimi zapoznam, to kto wie, może też uznam, że tak faktycznie jest
![]()
P.S. Ale narazie uważam tak, że antenę dostraja sie do konkretnego miejsca na samochodzie i nie musi to być środek samochodu![]()
Zatem oczekujemy konkretnych publikacji.